Driftinformation

Driftinformation för de senaste 30 dagarna

Status Datum Beskrivning
Åtgärdad 2014-10-24 14:00 Driftstörningar i Winassist Tracer/SMS
Fortfarande eventuella problem i SMS/Tracer. Ni kan inaktivera Tracer tillfälligt under kunder/fordon->Tracer->Inställningar Winassist->Inställningar. När det fungerar igen så använder du funktionen Kunder/Fordon->Tracer->Synkronisera Tracer.
Pågående 2014-10-23 08:00 Bisnode/Infotorg nere 26 okt 04.00 - 12.00
På söndag den 26 oktober 2014 mellan 04:00 – 12:00 kommer Transportstyrelsen utföra systemarbete. Detta medför att det kommer att förekomma avbrott/störningar i Fordonstjänsten.
Åtgärdad 2014-10-20 08:00 Driftstörningar i Winassist Tracer/SMS
Kan fortfarande vara eventuella problem efter strömavbrottet. Vi håller på att bearbetar problemet. Ni kan inaktivera Tracer tillfälligt under kunder/fordon->Tracer->Inställningar Winassist->Inställningar.
Åtgärdad 2014-10-15 11:00 Strömavbrott på Winassist
Det kan medföra vissa driftstörningar hos en del av våra användare, och vi hoppas strömmen kommer tillbaka så fort som möjligt.